Lokala nyheter

Jul- och Nyårshelgen

2017/2018

Öppethållande Entrédörrar:

Från den 23/12 till den 7/1 är ytterdörrarna låsta och öppnas då med passerkort. Kvällar, nätter och helger krävs dessutom personlig kod.

Receptionen i Ångströmlaboratoriet:

Från den 23/12 till och med den 2/1 samt den 5/1 är receptionen stängd.

Tillträden, campuskort och nycklar

Från den 21/12  till och med den 8/1 är Tillträden, kort och nycklar stängt.

Vaktmästeriet:

Personal tillgänglig som vanligt, dock kan vi inte utföra några omfattande projekt under vecka 52 - 01.

Godsmottagningen i Ångströmlaboratoriet:

27/12 - 29/12 samt 2/1 -4/1 öppet mellan kl. 10:30-11.30 samt 12.30-14.00. 5/1 öppet mellan kl 10:00-11.30

Uppsala universitet

Tipsa Roland Grönroos om din institution har ett nyhetsblad som borde synas på denna sida.

Byggärenden

Här finns länkar till information

Mat

Medhavd matsäck för studenter

Informationsteknologiskt centrum

Mat kan värmas i microvågsugnar och ätas i uppehållsrummen i källaren i hus 1 och 2 på ITC samt på UTH-gård/hus 73.
I korridorer finns en del bord som kan användas om man håller rent efter sig. Titta även på plan 5, i hus 1 och 2.

Ångströmlaboratoriet

I uppehållsrummen på källarplanet i hus 1 på Ångström finns microvågsugnar för uppvärmning av mat,
se upphållsrumsidan.

Matråd

På området finns en grupp som möts en gång per termin för att förbättra servicen. I gruppen ingår områdets restaurangchefer, personal från institutionerna samt UTNs cafeföreståndare. Har du ett tips eller en fråga om maten maila Roland Grönroos.

Matrådet tar emot synpunkter via en enkät som är tillgänglig via intern sidan.

Serveringar